Hei hei!

Mitt navn er Jannicke Bakke-Olsen

Jeg jobber som webdesigner + markedsperson for hire (eller potet?) i mitt eget webbyrå Pixeldust AS! 

Vinterferien 2019

Starten på eventyret

Jeg glemmer aldri praten med min mann, Lars, da vi satt i sofaen på Hafjell denne vinterferien etter at kidsa hadde lagt seg.

Jeg fortalte at jeg ville satse på min drøm om et eget webbyrå, og om at tallene jeg hadde regnet på viste at det var mulig å få til. 

40-årskrisa traff meg i 2017, og jeg hadde over lengre tid vært litt lei meg for følelsen av at livet gikk altfor fort unna. Hver måned føltes som en uke og livet tok fart. Vi voksne løp begge hit og dit for å rekke alt vi skulle rekke i livet vårt med tanke på barna og egen jobb, og det ga en vond følelse i magen å ha den sånn. 

Lars var heldigvis helt med på drømmen om å starte noe eget, og allerede i april 2019 sa jeg opp min fine, trygge jobb som Kreativ leder i et Advokatkontor i Oslo. 5. april 2019 startet jeg et usikkert og ukjent, men spennende, fleksibelt og nytt eventyr: webbyrået Pixeldust AS.

Jeg hadde gjort meg opp mange tanker om fremtiden og livet, og det var klart for meg at dette var det eneste rette å gjøre, både for meg og med hensyn til familien.

Om

Jeg er en ekte drammenspatriot, født, oppvokst og alltid bodd her – bortsett fra det året jeg jobbet i Disney World Florida og møtte mannen min, Lars.

Jeg er mamma til tre, glad i stearinlys, italiensk mat og vin. Mer lat enn sporty, og med stor lidenskap for design, reise, filmer og interiør.

Og så er jeg veldig heldig, for i over 20 år har jeg fått lov til å jobbe med det jeg liker aller best, nemlig webdesign og digital markedsføring – og i 2019 tok jeg steget og startet Pixeldust.

Nå består hverdagen min av å gjøre hverdagen til kundene mine enklere og hjelpe andre med å oppfylle drømmene sine, slik jeg har oppfylt min. Og hvordan gjør jeg det? Jo, ved å

  • utvikle nettsider som bidrar til at kundene når målene sine. Dette handler ikke bare om flotte farger og fancy design, men også om å identifisere de løsningene som gir mest igjen for markedskronene
  • tenke nytt og være kreativ, men selvfølgelig innfor rammene av hva som faktisk fungerer og er effektivt
  • holde meg oppdatert, videreutdanne meg og sjenerøst dele av verktøykassen min
  • Pixeldust handler om mer enn gode webløsninger – det handler også om å ha det gøy og oppnå mål og milepæler sammen.

Så, hva sier du? Er jeg en du kunne ha jobbet med? Ta kontakt, da vel, så legger vi en plan (og drømmer oss litt bort) sammen!